Ugye megfogok gyógyulni és nem lesz maradandó helye a sérülésnek? Nagyon aggódom!
A helyzet az, hogy tegnap csúnya balesetet szenvedtem a fejemmel. A dolog nagyjából úgy volt, hogy a múlt éjjel valamiért kiakartam menni a mosdóba és mivel a családom akkor aludt már, ezért direkt nem kapcsoltam villanyt h ne zavarjam őket. A lényeg most jön, h amikor mentem a mosdó fele, akkor nem tom mitől, valszeg fáradt voltam már erősen és nem tudtam annyira odakoncentrálni, de sikerült valahogy megcsúsznom, aztán pedig nagyot estem és úgy bevertem a homlokomat, h pár másodperc után arra ébredtem (valszeg elájultam vagy kisebb agyrászkodásom volt) h a villany ég a folyosóm és a szüleim mondták h sűrgösen el kell menni az ügyeletre összevarratni, mert a homlokom bal felső részén egy 3-4 cm-es sebfelszakadás volt, amely eléggé vérzett. :(
El is mentünk, ott kitisztították, összehúzták és összevarták és 2 hét múlva kell elmenni varratszedésre. Ezáltal most leghamarabb a jövőhéten mehetek suliba és az őszi szünetig felmentést kaptam tesiből.
Én nagyon félek, h ha meg is gyógyul, akkor lesz ott egy maradandó heg (vagy hely), amely elcsúfítja majd az arcomat. Még az a szerencse h közel a hajvonalamnál történt és talán valamennyire a hajam eltakarja majd, de akkor is félek h maradandó lesz, ugye nem lesz az??? D:
Nem azért mert bájgunár lennék, de most tényleg nagyon tartok attól, h maradandó helye lesz ott. Nem beképzeltségként mondom, de többen is mondták már nekem, h fiú létemre egész jóképű vok, milyen szép arcom van és nem akarom h ez a baleset elcsúfitsa vagy emiatt nem leszek sikeres "külsőleg" az életben, pl. párkereséskor, vagy munkakereséskor. :((
Volt valakinek hasonló esete, h vmilye felszakadt? Ha igen, az mennyire jött rendbe? Ugye van esély arra, h szinte egy éven belül el fog tűnni a helye is és max alig lehet észrevenni majd, csupán nagyon közelről???
Eléggé félek. :S
17/F
ugye nem lesz az - de igen
Megmarad a helye. Ez van
Nem lesz feltűnő, de ha direkt erre figyelnek, akkor nem fogják nemészrevenni
Sok függ attól, hogy hogyan varrták.
Amúgy mostmár mindegy, mit mondunk, nem? Vagy látszik, vagy nem, de ezen semmi nem fog múlni, hidd el.
Egy pasin a hegek igazán semmit nem számítanak, sőt.
Mellesleg de, igen, túl hiú vagy. Ez viszont engem és sok más lányt/nőt is taszít.
És esetleg ilyen kenőcsökkel (Neogranormon, stb...) nem lehet csokkenteni ennek az eselyet?
Vagy hogy legalabb minel kisebb es halvabyabb legyen?
Na figyelj, elmondom en is, bar mar megtettek paran, csak te nem akarod megerteni:
MEG FOG MARADNI A HELYE.
Ha ez neked ekkora lelki torest okoz, akkor ne sebeszhez menj, hanem pszichologushoz, mert valami gond van, de nem a felszakadt homlokoddal, hanem odabent.
Szanalmas picsogas, amit itt eloadsz, senki nem fogja direkt keresni a (szerinted) csini arcocskadon azt a heget, amit raadasul egy jol valasztott frizuraval siman takarhato is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!