Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megegetett a sütő, mit tegyek?

Megegetett a sütő, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elomelegitett süto( jó forró volt). Ahogy raktam be a kaját, hozzaert a kezem,és odasult. Égett hús szaga van, kicsit fáj. Aloe Verat raktam rá. Barnás színű a seb. Mit csináljak vele? Meddig fog latszodni?
2016. szept. 22. 16:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Bepirosodott körülötte 😵
2016. szept. 22. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokáig fog látszódni. Én forró vízbe nyúltam 2 ujjamról leszedte a bőrt azt hittem össze pisilem magam annyira fájt utána. Kb 3 hétig ronda volt. Nem mentem vele orvoshoz mert rosszabb nem lett. Kentem aloés cuccokkal és rendbe jött meg ilyen égésre való habokkal fújtam. Lesz még az csúnyább is amúgy úgy hogy vigyázz rá.
2016. szept. 22. 16:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi :) neked mostmar teljesen rendbe jött?
2016. szept. 22. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:

a legjobb, ha semmit nem csinálsz vele. ha nem jött le a bőr, nem baj, ha kenegeted.

de ha nedvedzik, vagy nyílt a seb, akkor laza fedőkötést kell rátenni, és békén kell hagyni magától meggyógyulni.

2016. szept. 22. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen rendbe jött. De ez kb 4 éve volt. Azóta meg sem látszik hogy történt volna vele valami.
2016. szept. 22. 20:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Egy nagyon minimális réteg lesult.Ami kicsit barna volt, az is kezd,, lekopni". Ha nem gondolok rá, nem is fáj :D
2016. szept. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!