Dupla lábtörés, volt már valakinek ilyen és hogy bírta ki?
Figyelt kérdés
Autóbalesetben mindkét lábam eltört :( az egyiket meg is kellett műteni és most fekvőgipszben nyomom az ágyat.
Mindkét lábam hetekig gipszben lesz és nem kelhetek fel, ráadásul nagyon fájnak is. Volt már valakinek egyszerre több tagja törve?
2016. szept. 21. 18:34
1/1 anonim válasza:
Szintén autóbaleset ért 11 éves koromban, mindkét combcsontom eltörött. Először súlyokkal húzatták helyre a lábamat, kipányvázva, mozdulatlanul kellett feküdnöm két hétig. Aztán fekvőgipszbe tettek, ami lábujjtól a derekamig ért. Mozdulni ebben sem tudtam, de legalább már otthon lehettem. Tán 2 hónapig voltam így fekvőgipszben.
Mielőbbi jobbulást Neked! És fel a fejjel, ki lehet bírni, bár tudom milyen rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!