Kaparással keletkezett megvastagodott, elszineződött bőr, hogyan tüntethetem el?
Figyelt kérdés
Itt 1 kép róla kb 1cm átmérőjű kaparással (tudom rossz szokás) keletkezett megvastagodott elszineződött bőrt hogyan tüntethetem el?Ha csak annyit tudsz írni, hogy menny bőrgyógyászhoz....
Bármit meghallgatok, zöld kezelek.
2016. szept. 9. 18:25
1/3 A kérdező kommentje:
?
2016. szept. 10. 21:19
2/3 anonim válasza:
Hámlaszd le
Körömvirágkrém(Bár ez nekem nem segített)
Alapozó
Önbarnító
Citromos szódabikarbónával dörzsöld
3/3 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm a választ viszont nem vagyok benne biztos hogy ez jó ötlet, egyszer órákig áztattam szappanos vízben majd könnyen lejött a bőr róla és 1 élénk piros (mintha izzana,de nem fájt)ugyanigy kitüremkedő ize volt ott, szted ígyis jó a hámlasztás?(persze attol még megprobalom)
2016. szept. 12. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!