Kb mikor múlnak el a karcolások és egyáltalán nyomtalanul el lehet tűntetni őket?
Sziasztok!
Kérlek ne ítéljetek el! :(
Tegnap elég durván összevesztünk a párommal és amíg ő kiment a szobából addig én körülbelül 20 karcolást csináltam az egyik combomon és még párat a másikon. Azt tudni kell hogy soha nem csináltam még ilyet és csak úgy megtaláltam a polcon a kiskést amivel a karcolásokat ejtettem. Mégegyszer mondom nem vagyok hajlamos a vagdosásra, nem is akartam komolyabb sebet ejteni magam, de a karcolások azért elég "szépek" lettek. :/
És még azt hozzáteszem hogy az utóbbi két hónapban elég sokat veszekedtünk mindenfélén és talán most jött ki rajtam a stressz. Egyébként soha többet nem csinálok ilyet, megbántam már 1000-szer..:(
A kérdés tehàt hogy volt valakinek ilyen jellegű karcolása? Jelenleg kezelem Bepanthennel és mivel tegnap még friss volt, bekentem a krémmel plusz vizes zsebkendős borogatást tettem rá. Ma reggelre kicsit vékonyodtak a csíkok meg leapadt a dagadás. Kb mikor múlik el teljesen? És elfog tűnni nyomtalanúl? Ugyanolyan sima lesz a combom mint volt? Segítsetek kérlek!
U.i.: negatív kommentelők kerüljenek!
Köszi :)
Ne veszekedjetek inkább...
Magadat meg ne pusztítsd, mert van elèg baj pont annèlkül is.
Ne kapad le a varat akkor nem lesz heges. Ha meg heges lesz mèg marad a lèzeres eltüntetès.
Règen ha felb,szák az agyam vagy elmentem egyet sètálni levegőzni. Vagy kitöltöttem minden dühöm a 200l es esővizeshordón.
Jól el is fáradtam ,de beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!