Lehet, hogy eltört a kis lábujjam?
Kb. egy hónapja éjjel akkorát rúgtam az ágy sarkába, hogy hallottam, hogy reccsen a csontom. Nagyon fájt, és nem múlt el a szokásos 2-3 perc alatt, hanem még reggel is fájt, igaz már nem annyira. Még akkor éjjel meghúzogattam előrefelé, gondoltam, ennél jobban már úgysem fájhat, ha eltört, akkor most a helyére megy (amúgy anno a törött orromat is én raktam helyre). Utána 4-5 napig fájt, hozzáragasztottam a másik ujjamhoz, mert ezt olvastam. Aztán kb. 2 hétig semmi jele nem volt a fájásnak. Most a héten alig tudok ráállni, mert a kisujjam tövében a csont nyomja talpam, és tompa fájás megy fel a lábam külső felén egészen a fenekemig.
Arra gondoltam, hogy nem is tört el, de most elbizonytalanodtam. Lehet, hogy mégis eltört? Volt már valakinek ilyen?
Amikor én belerúgtam a fotel lábába, akkor nem a kisujjam 45 fokban kiállt, visszaraktam , de nagyon bedagadt és belilult, pár napig borogattam, felpolcoltam, de kb 2 hét alatt teljesen rendbejött.
Ha neked 2 hét után ilyen tüneteid vannak, akkor ott nagyobb a baj. menj el vele sebészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!