Megfulladhatok, ha elhányom magam alvás közben és nem ébredek fel?
Figyelt kérdés
Bocsi, de ez egy komoly kérdés.2016. aug. 31. 12:23
1/5 anonim válasza:
Igen. De normalis esetben felébred az ember ha hánynia kell. Kivéve ha atom részeg, vagy van még pár olyan eset hogy nem tud.
2/5 anonim válasza:
Hát sztem nem kell annyira beb*szni, hogy ne ébredj fel ha hányni kell. Amúgy meg ha valami egyéb probléma miatt nem ébrednél fel ha gond van, akkor szerintem menj orvoshoz mert egészséges ember felébred ilyenkor.
3/5 anonim válasza:
például Bon Scott, az AC/DC első énekese is így halt meg.
RIP, Bon!
4/5 anonim válasza:
Igen, de elméletileg fel kellene ébrednünk. Viszont volt anno egy ovistársam, aki épp mellettem aludt és hányt alvás közben. Azt mondták, hogy ha nem szólok időben az óvónőnek, meghalhatott volna.
5/5 anonim válasza:
Erről eszembe jutott egy pár évvel ezelőtti főiskolás eset (tv-Ben is volt). Egy főiskolás az egyik buli után meghalt, megfulladt a saját hányásában, ugyanis totál részegre itta magát, és miután elaludt, nem kel fel arra, hogy hánynia kell. Gondolom nem stabil oldalfekvésben aludt, és senki nem figyelt rá a szobájában. Szóval a válasz, igen! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!