Mi lehet ez? (több lent)
Kb 1 hete elestem deszkázás közben. Hasra estem, a karom megzúzódott, es az állam elég csúnyán megserult. Azota szépen besebesedett, de ma azon vettem észre magam hogy épp kaparom. Azonnal rohantam a tükörhöz, hogy megnézzem mit csináltam. Valami sárgás színű véres váladék jött ki belőle. Szerencsére csak egy kis ponton szedtem le, de ha megnyomtam akkor még jött belőle. Az ujjammal leszedtem hirtelen, nyúlós volt, aztán megnyomtam és még több jött. Vizes zsepit tettem rá. Mi lehetett ez? Már nem jön belőle semmi.
Alapból kicsi seb, de az ügyeleten (amikor elestem bementünk) azt mondták hogy kicsit mély, tettek rá gézt meg alá két fehér csikot. Nemtudom mik voltak,szerintem azért hogy ne nyíljon szét jobban.
Esetleg genny lenne? Az nem ilyen szokott lenni. Ha esetleg elfertozodott akkor mit tegyek rá hogy hamar begyógyuljon? Lécci segitsetek :c
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!