Megütötték a hátamat egy fél éve és azóta is fáj, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fél éve, hogy belevertek egy jót a gerincembe. Az egyik ismerősöm ezt viccesnek gondolta,ott helyben azt hittem,hogy mindjárt meghalok. Most a napokban rávettem magam (kicsit későn) ,hogy megröntgeneztessem.Szerencsére semmit sem mutatott csak egy kis gerincferdülést. Viszont ott továbbra is fáj még ennyi idő után is. Nem tudok ,mit teyek :( ... Valamikor nem is érzem ,valamikor fáj alapból,akkor nyomásra rendesen fáj. Amikor előre nyújtott lábakkal nyúlok előre akkor érzem ,hogy ott húzódik és fáj. Lehet ,hogy elrontották a röntgent vagy nem is tudom,de nem hiszem ,hogy semmi nincs ott. Közrendelőben voltam.
Köszi előre is!
2016. aug. 21. 10:38
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor lehet,hogy valami idegi probléma?
2016. aug. 21. 10:45
3/6 anonim válasza:
Idegi vagy más lágyszöveti, lehet gyulladás alakult ki ott. Az ilyeneket a rtg nem mutatja, sokszor még porckorong rendellenességet sem (ezt konkrétan tapasztaltam). Az MRI az legalább tuti biztos.
4/6 anonim válasza:
nagy iq bajnokok vannak itt.
Megmondták, hogy gerincferdülésed van. Mit akarsz még??????
5/6 anonim válasza:
Utolsó, te vagy IQ bajnok. Egy gerincferdülés lehet simán veleszületett, ha nem az, akkor sem kell fájnia, pláne nem pont ott - egész véletlenül - ahol megütötték. Nekem például veleszületett gerincferdülésem van, sose fájt a hátam tőle, a derekam is csak azóta fáj, amióta porckorongkopás van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!