Mi ez a combomon?
Kb 2 napja van meg, de határozottan biztosra állítom, hogy nem ütöttem be, vertek meg stb.
Ahol középen sárga, ott van egy dudor is és fáj az egész. Cibáltam 2 napja egy kisebb szekrényt arrébb húzni, netalán azzal lenne összefüggésben? (Nehezen tudtam megmozditani)
És mit lehet vele kezdeni? Mikor múlik el? A fájdalom a lényeg, az nem érdekel hogy foltoska vagyok.
ha fáj, beütötted
ha mégsem, akkor meg sürgősen csináltass egy teljes vérképet
De nem emlékszek, hogy ekkorát ütöttem volna. Meg nem is igazán tudom hova beütni, akárhogy nézem. Arra emlékeznék. Pl tudom, hogy a munkámnál használatos kocsit 2 hete ráhúztam a lábamra (nem személykocsi hanem amire lehet pakolni). Nagyon fájt, azt hittem összecsinálom magam, még se látszódott semmi a lábujjaimon. Ezt a nagy foltot tuti erős ütéstől kellett szereznem, de ilyen nem volt az elmúlt 1 hétben.. :(
Lehet vérvételre elmegyek..
De nem emlékszek, hogy ekkorát ütöttem volna. Meg nem is igazán tudom hova beütni, akárhogy nézem. Arra emlékeznék. Pl tudom, hogy a munkámnál használatos kocsit 2 hete ráhúztam a lábamra (nem személykocsi hanem amire lehet pakolni). Nagyon fájt, azt hittem összecsinálom magam, még se látszódott semmi a lábujjaimon. Ezt a nagy foltot tuti erős ütéstől kellett szereznem, de ilyen nem volt az elmúlt 1 hétben.. :(
Lehet vérvételre elmegyek..de egyébként mit jelent, ha nem ütöttem be? Miert kell vérképet nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!