Ezer évvel ezelőtt beütöttem a kezemen a vénuszdombot. Mi lehet most?
Figyelt kérdés
Zöldeskék volt, és eléggé fel volt dagadva. Nagy valószínűséggel zúzódott, de egyik ismerősöm azt mondta, hogy zöldágtörés.
Mostmár nem fáj, de a sérült terület a másik kezemen lévő vénuszdombhoz képest nagyobb, és eresebb is. Mitől maradhatott meg a duzzanat?
2016. júl. 23. 22:21
1/3 anonim válasza:
A vénuszdombról nekem nem a kéz jut az eszembe, és zöldág törésről se hallottam még, max zöldgally törésről. Hány éves voltál? Mert az utóbbi gyerekeknél szokott előfordulni. Az ismerősre ilyen esetben csak akkor kell hallgatni, ha orvos az illető. Egyébként meg orvoshoz kell menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt a kifejezést találtam a neten.:/ 10-11 körül voltam akkor.
2016. júl. 23. 22:43
3/3 anonim válasza:
Lehet eltörted, és csont képződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!