Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Valami jó krém hegek eltünteté...

Elisabethh kérdése:

Valami jó krém hegek eltüntetésére?

Figyelt kérdés
2 hete estem el motorral, a lábam elég csúnyán néz ki. A jobbon rengeteg heg van, kenegetjük, de nem nagyon akarnak eltűnni.. Félek, hogy megmaradnak.. Valaki esetleg tudna valami patikában kapható vagy otthon elkészíthető krémet?
2016. júl. 17. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha srác vagy, akkor tudsz vele csajozni, heget viselni férfiként nem szégyen ink büszkeség...persze felfogás kérdése. Ha pedig lány vagy, véleményem szerint igen, tudnod kell a hegszövet nem egyenértékű az eredeti kötőszövettel. Tehát sosem fog alakban formában szinben ugy kinézni mint eredetileg. Nekem az arcomon vannak voltak hegek...mára eröltetnem kell a szemem tükörbe is h megtaláljam a helyét. Contratubex-aszem ez a neve a hegkezelő krémnek amit használtam. Illetve e vitamin olajat. Lehet kapni a rossmanba, nagy tégelyben ISANA márkályú testápolót-shea vajast és olíviást. Ezeket használtam. Valamint rendszeres bőrradírozás ami segített csökkenteni az egyenletlen felszínt. És idő...mert sok idő míg a hegszövet teljesen feltöltődik. Évekig is változik. Jövőre napoztasd sokat. Ha kicsit leég és hámlik, az is segít megujjítani a bőröd, valamint természetes d vitamin anapból, jó hatással van a bőrre. Remélem tudtam segíteni!:)
2016. júl. 17. 15:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2016. júl. 17. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!