Ez egy furcsa kérdés lesz, de 2 hete műtöttek meg csigolyatoréssel és beültettek 2 titánrudat plusz 12 csavart a hátamba! A villám nem csap belém így sokkal könnyebben?
Szerintem, ha a mezőre kiállsz úgy ezer másik, azonos magasságú, de beépített rúd nélküli emberrel egy 1 m élhosszúságú négyzetháló pontjaiban, és a villámok nagyjából feletted jönnek lefelé, akkor előfordulhat, hogy 10 villámból te eggyel többet kapsz, mint az átlag hálócsomópontlakó.
Mert az kétségtelen, hogy a te talp-fejbúb ellenállásod kisebb lesz valamivel, és a nagyfeszültségű laboratóriumi kísérletek szerint a kisebb ellenállású tüskébe több kisülés csap, mint a nagyobb ellenállásúba (ha amúgy egyforma ellenállás esetén kb fele ide, fel oda csap).
De ha egyedül szomorkodsz a mezőn, akkor tökmindegy, van-e aranyrúd benned.
Írtam privit előző hónapja, ha tudsz, válaszolj már légy szíves.
Nekem most van csigolyatörésem, merevítőt hordok, nagyon érdekelne, hogy vagy a műtéted után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!