Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nyáron gipszben lenni, hogy...

Nyáron gipszben lenni, hogy lehet kibírni, mennyire rossz?

Figyelt kérdés

2016. jún. 26. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz, és inkább cseréld le merevítőre!

Engem sajnos nem tájékoztatott az orvos erről a lehetőségről - sőt még a segédeszközök létéről sem, nemhogy fölírta volna... csak akkor szereztem tudomás ezekről, amikor már végigszenvedtem a gyógyulást a legrosszabb gyógyító módszerekkel.

2016. jún. 26. 19:22
 2/3 anonim válasza:
hát igazából az hogy mennyire rosz az nem az évszaktól függ, hanem hogy milyen régóta van rajtad. Mert ugye ott nem tudod mosni, és már a végén minden kínod van (tudom: mert sokáig volt gipszben a kezem). Ja meg az nagyon rosz, amikor leveszik, és újra visszakell erősödnie a kezednek.
2016. jún. 26. 19:23
 3/3 manó1235 ***** válasza:
Túlélhető, nekem 2 kezem volt egyszerre eltörve egy nyáron, ráadásul voltam vagy 12 éves játszottam volna mef minden és nem tudtam. Engem inkább az viselt meg, ha viszkettem meg hurkapálcikát dugtam a gipsz alá és azzal vakaróztam, ha sikerült, hajlat fölött volt a gipszem még a kanál se ért el a számig szval képzelheted :) fürdés evés ivás de még a wc-zés sem ment önállóan. :) Aztán mikor végre úgy volt hogy leveszik a gipszem még ráhúztak 3 hetet, életem legjobb nyara volt. :D 22/L
2016. jún. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!