Zúzúdás után mindig fájni fog?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szertornára járok. Amikor kiránduláson voltam flikkeztem és rosszul érkeztem hídba. Nagyon fájt utánna a kezem, de csak a jobb elmentem az orvosiba és azt mondtak kicsi zuzudás. Azóta mar eltelt pár nap, pihentetem a kezem es kenem is krémmel . Kipróbáltam egy ciganykereket de egyszerűen nagyon fajt tőle a kezem, pár perc múlva meg mar nem fajt. Mindig így fog fájni ha Tornázok?😥#Zúzúdás
2016. jún. 7. 21:35
1/6 A kérdező kommentje:
Akkor fáj a kezem ha testem rá nehezedik. 😖 Nemtudom mit csináljak hogy elmuljon.... Mivan akkor ha nemtudok majd tőle tornázni?😱
2016. jún. 7. 21:37
2/6 anonim válasza:
Egy zúzódásnak több kell pár napnál, akár egy hónapig is eltarthat a gyógyulás. Nem szabad addig erőltetni, kenegesd tovább, pihentesd, fáslizd is be ha úgy érzed. Idővel jobb lesz és rendbe jön.
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs semmi lila folt körülötte, se semmilyen folt egyszerűen csak faj ha rá nehezedik a testem és ha ökölbe szoritom a kezem. Lehet hogy csak meghuztam.
2016. jún. 8. 06:31
4/6 A kérdező kommentje:
Ha meghúztam akkor az meddig fog fájni?
2016. jún. 8. 16:33
5/6 zóna_pocok válasza:
Orulj, hogy nem dagadt be meg nincs folt, akkor nagyobb lenne a baj/serules. Kenegesd gyulladascsokkento gelekkel meg pihentesd, viszont ha az izulet randult meg az kb 2-3 het mire teljesen rendbe jon, izomhuzodas hasonlo, bar kezfejben nem hiszem hogy utobbi lenne. Egyebkent a zuzodas is majdnem ennyi ido mire meggyogyul, 2-3 het, bar attol is fugg, hogy mennyire komoly a dolog. Tudom, hogy nehez megallni, hogy ne sportolj (hasonlo problemaval kuzdok 2 hete), de vard meg amig rendbejon kulonben lehet, hogy tenyleg nem gyogyul meg soha teljesen, es mindig fajni fog egy kicsit :S Jobban megeri azt a "kis" idot kivarni hosszutavon :)
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2016. jún. 15. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!