Milyen következménye lehet?
A barátnőmet erőből halántékon találta egy fiú (véletlen)
A barátnőm (hívjuk A-nak) alapból szemüveges, 0.75-ös. Ezt fontosnak tartom leírni, mert szerintem ennek köze lehet hozzá.
Szóval amint fejen találták, remegett, alig bírt állni, sírt. Először kettős látása volt, majd nem látott, de végül a korházba egy kicsit. Féltem, sírtam ,hogy megvakul. Tudtam ,hogy nagyon nagy a baj, mert szorította a kezemet, eszméletlen erősen. A feje fájt, kapkodta a levegőt, és a keze meg a lába zsibbat. Mi történhetett?
Köszönöm a válaszokat.
Voltam nála a korházban, csak annyit mondtak nek iaz orvosok, hogy azrázkódás van.
Ő nem tud semmit csinálni, ha zenét hallgat fáj a feje, a tv-mobil agyrázkódás miatt kizárva, olvasni meg nem tud, mert még mindig kettőslátása van.
Nem mondanak neki semmit az orvosok, de 3 na palatt kiengedték, bár otthon se mehet sehova ,se suli ,se nyaralás egy ideig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!