Mi lehet a bokámmal?
Figyelt kérdés
Két napja foci edzésen kiment a bokám utána 15 percig csak ültem és ha lerakta nagyon fájt azóta be van fáslizva de ha ránehezednek nyilal mozgatni sem nagyon tudom de ha sántítva megyek akkor jó.Mi lehet a vele?2016. máj. 21. 11:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem meghúzódott, vagy megzúzódott. Eltörni semmiképpsem tört el, mert rá tudsz állni. Viszont pihentesd, ahogy csak tudod, jégzselézd, borogasd. Ha jobban fáj, nem gyógyul, fordulj orvoshoz, röntgenezzék meg, vizsgálják ki.
2/3 anonim válasza:
Attól, hogy eltört, még rá tudhatsz állni. A törés helyétől, jellegétől és nagyságától függ. A törés nyomásra erős, szúró fájdalommal jár. Menj el megröntgeneztetni.
3/3 anonim válasza:
Nekem 2ilyen volt .Letort egy darab a bokacsontombol .Menj orvoshoz!! Nem nagy tragédia de menj el vele mindenképp ha nem javult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!