Széthordhatja szervezetünk a belénk fúródott fadarabot?
csontig hatolt az ujjamba egy kb 1cm-es gyújtós darabka,nem mentem orvoshoz,hónapokig borogattam,mire elviselhető lett
egy éve millió szálkát szedtem már ki a kezemből/belenő a bőrömbe/
a baj csak az,hogy a másik kezemben is jönnek
nagyon feszít szúr,ezért körömcsipesszel kicsípem
én még ilyet nem hallottam
kis híján bolondnak nyilvánítottak,mivel vannak akik bogarakat képzelnek a bőrük alá
középkorú vagyok,45 évet dolgoztam bizalmi helyeken,és fizikai munkában,nem volt baj az elmémmel
a szervezet szinkronizál pl.ha jön egy pattanás egyik oldalon,utána jön a másikon is
hallott már valaki ilyet?
Fadarab nem szokott vándorolni, mivel ha nem is tudja kidobni magbából a szervezet, előbb felszívódik minthogy vándorolni legyen ideje. Fém darab tud vándorolni, de az is rengeteg idő, míg elindul.
Szerintem máshonnan szedted össze a többi szálkát, csak nem emlékszel rá. Mi is fával fűtünk, 100x előfordult már, hogy észre se vettem, hogy szálka ment belém, csak néztem, hogy mi szurkál megint.
köszönöm a választ,egy pillanatra azt hittem tudsz valamit
63 éves vagyok a fadarab tavaly ment csontig,és ezidáig millió pici szálkát szedtem ki,de úgy néz ki,hogy elfogy végre
Zsuzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!