Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Széthordhatja szervezetünk a...

Széthordhatja szervezetünk a belénk fúródott fadarabot?

Figyelt kérdés

csontig hatolt az ujjamba egy kb 1cm-es gyújtós darabka,nem mentem orvoshoz,hónapokig borogattam,mire elviselhető lett

egy éve millió szálkát szedtem már ki a kezemből/belenő a bőrömbe/

a baj csak az,hogy a másik kezemben is jönnek

nagyon feszít szúr,ezért körömcsipesszel kicsípem

én még ilyet nem hallottam

kis híján bolondnak nyilvánítottak,mivel vannak akik bogarakat képzelnek a bőrük alá

középkorú vagyok,45 évet dolgoztam bizalmi helyeken,és fizikai munkában,nem volt baj az elmémmel

a szervezet szinkronizál pl.ha jön egy pattanás egyik oldalon,utána jön a másikon is

hallott már valaki ilyet?

2016. máj. 18. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Fadarab nem szokott vándorolni, mivel ha nem is tudja kidobni magbából a szervezet, előbb felszívódik minthogy vándorolni legyen ideje. Fém darab tud vándorolni, de az is rengeteg idő, míg elindul.

Szerintem máshonnan szedted össze a többi szálkát, csak nem emlékszel rá. Mi is fával fűtünk, 100x előfordult már, hogy észre se vettem, hogy szálka ment belém, csak néztem, hogy mi szurkál megint.

2016. máj. 19. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen , a pszichés problémák ugyanolyanok mint minden más betegség ,nálad 45 éves korban jelentkeznek.
2016. máj. 20. 06:04
 3/6 A kérdező kommentje:
érdekelne,hogyan jött ki a 45 év?
2016. máj. 22. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocs, tévedtem a 45 évvel , nem figyeltem hogy annyit dolgoztál és nem a korod, de a lényegen ez nem változtat, az hogy X évig nem voltak pszichés problémáid nem azt jelenti hogy most sincsenek.
2016. máj. 22. 15:33
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ,egy pillanatra azt hittem tudsz valamit

63 éves vagyok a fadarab tavaly ment csontig,és ezidáig millió pici szálkát szedtem ki,de úgy néz ki,hogy elfogy végre

Zsuzsa

2016. máj. 23. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is tévedtem. Te tényleg inkább bolond vagy. Előfordul ez ilyen korban is már.
2016. máj. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!