Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Alkar fájdalom. Eltörve...

Alkar fájdalom. Eltörve nincs, mi sérülhetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap elestem , a bal kezemre esett az egész súlyom , iszonyatosan fáj . Voltam röntgenen a könyököm nincs eltörve. Mára nem tudom 100%ig kinyújtani és behajlítani sem. Olyan mintha az izom nem engedné tovább . Nagyon fáj is ha megmozdul. A könyökömtől kezdve az alkarom közepéig feszül. Mi lehet ez? A dokik azt mondták hogy ha fáj 1hét mulva kontroll hátha mégis törött. Izombántalmat kimutat a röntgen? Fel van kötve le sem bírnám engedni a saját súlyát sem bírja megtartani.

2016. máj. 11. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
ha annyira fáj, nyilván nem kell kivárni az egy hetet, visszamész kontrollra előbb, és kérsz segítséget, még ha az nem is más, mint sima megfelelő gyógyszeres fájdalomcsillapítás vagy terápiás tanácsadás... esetleg egy ortézis felírása.
2016. máj. 11. 13:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Attól tartok , hogy elküldenének mivel nincs meg az egy hét (kitelik tőlük) . Felkötöttem a karomat egy 3szögbe hajtott sállal amikor mentem a kórházba ezért azt mondta a doki , hogy kötést sem ad mert megoldottam magamnak.
2016. máj. 11. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha valaki hasonló cipőben jár : visszamentem a kórházba az esés utáni 3. Napon kiderült , hogy megrepedt a könyököm azért fájt ennyire. Most gipszsínt tettek rá , így sokkal jobb , nem mozog és nem fáj.
2016. máj. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!