Megröntgeneztessem vagy felesleges?
Délelőtt tesi órán röpiztünk és az egyik srác nagyon durván erőset ütött és én félkézzel megpróbáltam átütni és a csuklómmal,meg a csuklóm feletti résszel ütöttem és nagyon nagyot csattant mrg is kérdezte az egyik csaj hogy nem vitt e le a kezemet a labda...
Azóta nagyon fáj és görcsöl,de mozog,mondjuk fáj mikor mozgatom de mozog és nem is látszik a labda helye.
Szerintetek megnézessem,kell -e röntgen vagy felesleges és majd elmúlik?
Ma mindenképpen menj el a sebészetre. Egyértelműen meg kell mutatnod a dokinak. Majd ő ad beutalót is rtg-re és elmondja a továbbiakat.
Addig viszont egyáltalán ne mozgasd és ne lógasd.
hogy kell-e rtg, azt majd a traumatológus eldönti. ha nagyon fáj, irány a trauma. vagy majd ha már nagyon fáj, irány a trauma.
a röntgen beutalóköteles ellátás.
Anya szerint tuti nem tört el mert mozog,azt mondta ne tesizzek holnap...
Befásliztam és annyi.Majd max.holnap tudok menni mert apukám este 10-ig dolgozik utána tudnánk csak menni kocsival mert holnap suli és korán kell kelnem
Köszi a válaszokat! :)
nem a sebészetre kell menni (bár oda sem kell beutaló), hanem a BALESETI sebészetre, vagyis a traumatológiára.
én 1x estem, azt hittem, semmi baj, reggelre bedagadt, fájt, de mozgott. ügyeleten kötöttem ki vele, sajkacsontom tört. szerencsém volt, hogy az volt az ügyeletes orvos, aki, mert mire 2 nap múlva mentem a rendes gipszet felrakatni, a másik orvos kapásból mondta, hogy ő műtene... köszi, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!