Baj lehet ebből?
Figyelt kérdés
Egy éve van szemöldök piercingem, és ma kiesett a tüske és kivettem az ékszert amíg kerestem a tüskét. És végigsimítottam a szemöldökömön és ott volt egy kemény púp, de nem fáj, olyan mint egy csomó és ott a bőrömet sem érzem. Anyu szerint lehet betokosodott mikor gyógyult. Engem nem zavar meg nem annyira látszik, szerintetek megmutassam dokinak? Ha betokosodott abbol lehet baj? Mert nem fáj és nem gennyedzik csak ott van.2016. ápr. 1. 21:49
1/2 anonim válasza:
A lyuk belseje behámosodott, így kívülről göböt lehet érezni. Ez teljesen normális, füllyukaknál is így van.
2/2 A kérdező kommentje:
Az is normális hogy ott nem érzem az érintést ahol a göb van?
2016. ápr. 1. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!