Ez mi lehet? Csak meghúztam vagy valami betegség miatt van?
Szeretném leszögezni hogy ha nem javul el fogok menni az orvoshoz pénteken, csak kíváncsi vagyok hogy valaki ráismer-e a tünetekre.
1-2 hete kezdődött hogy elkezdett fájni jobb oldalon a csípőm tájékán, kisugárzott a derekamra és a combom felső részére is, valamint a hasamnál a petefészkek tájékán.
De aztán mejgött és gondoltam biztos amiatt van, mert ilyenkor szokott fájni a hasam meg derekam.
Viszont lehelt egy hét azóta és még mindig nem múlt el, csak csökkent a fájdalom, szóval csak félig-meddig volt a menstruációm miatt.
Az a baj, hogy azt se tudom megmondani hogy pontosan hol fáj,mert mindig máshol.
Kicsit a bal oldalt is érzem, de a jobb oldalon erősebb.A csípőm tájékán fájt, és kicsit mintha a vesémet érezném, mintha a vesém is fájna.Ha nem mozgok akkor csak egy kicsit érzem, főleg akkor szoktam, ha pisilnem kell.De akkor a legrosszabb ha lépek, és mikor jobban megnéztem pontosan hol fáj akkor arra jöttem rá hogy a combnyak körül a legrosszabb, olyan mintha meghúztam volna.
Kb.fél hónapja kezdtem el jógázni és mivel azt a területet is nyújtottam könnyen lehet hogy köze van hozzá, habár direkt próbáltam nem nagyon megerőltetni magam az olyan pózoknál amik nem mentek:(
Szerintetek egyszerűen csak meghúztam vagy esetleg valami betegség lehet?
Szerintem valami betegség kehet. Mivel írtad, hogy nem csináltál megeröltető feladatokat, szerintem nem húztad meg. Ha pedig a veséd is fáj, akkor szerintem beteg vagy. Mindenképp menj el orvoshoz!
Remélem tudtam segíteni! :)
Jobbulást, Puszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!