Ha megszúr egy rozsdás drót vérmérgezést kapok? Mennyi idő után indul el a piros csík? Mik a tünetei? Kérlek mihamarabb írjatok! Tegnap délután 3Óra körül történt. Ügye nem lesz velem semmi:Ma reggel fertőtlenítettem le.
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 10:20
1/11 A kérdező kommentje:
Sürgős kérlek írjatok félek mert nem történt még velem ilyen.Ügye nem halok meg?
2016. márc. 20. 10:23
2/11 Alain Delon válasza:
Menj orvoshoz. Ha gondolod, akár az ügyeletre.
3/11 hugyosgalacsin válasza:
24 órán belül amputálni kell a végtagot különben átterjed a többi testrészedre is...
4/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Igaz, hogy kissé későn fertőtlenítetted le, de nem valószínű, hogy baj lesz tőle. Azért figyeld a sebet, ha elkezdene begyulladni, menj orvoshoz.
5/11 anonim válasza:
Menj be az ügyeletre,kapsz egy tetanuszt, (5évig véd), aztán le van tudva
7/11 anonim válasza:
A tetanusz és a vérmérgezés nem ugyanaz. Ha ennyire parázol mindentől, akkor legalább az alap dolgoknak nézz utána.
Egyébként semmi bajod nem lesz. Ha ennyibe bele lehetne halni, már kihalt volna az emberiség...
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy parás vagyok.
2016. márc. 21. 18:03
9/11 anonim válasza:
Ha angol nyelvre váltod, hogyan szól ugyanez a hibaüzenet?
Talán ha azon a vonalon indulok el tudok segíteni. :)
10/11 anonim válasza:
elnézést, előző vagyok, rossz helyre írtam, remélem te azóta jobban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!