Térdizületi-gyulladásra milyen étrend kiegészítőt ill. gyógymód a leghatékonyabb?
Figyelt kérdés
Több éves problémám, de az ősszel már kaptam injekciókúrát a térdembe. Ugyanannak a injekciónak a étrend kiegészítőjét szedem, ha megosztaná, aki hasonló gondokkal küzd, hogy mit tett, tesz a jobbulás érdekében.#térdizületi-gyulladás
2016. márc. 11. 10:45
1/3 anonim válasza:
Több éve fennálló ízületi gyulladásnál először a kiváltó okot kéne megkeresni, és megfelelő diagnózist felállítani. Nincs más tüneted? Pl. sarokfájdalom, derékfájdalom (elsősorban nyugalomban), bőrtünetek, esetleg bélproblémák? Volt a családban valakinek gyulladásos ízületi problémája, esetleg Bechterew-kórja?
2/3 A kérdező kommentje:
Balesetben eredő, térzúzódás, inszalagszakadás volt, és mostanra annyira tönkrement a térdem, hogy izületi-porckopásom van. A fentiekben leirtam, kaptam kúraszerű injekciót.
2016. márc. 11. 11:05
3/3 anonim válasza:
Bocs, az más, akkor mechanikai eredetű, nem gyulladásos. Családtagom küzd hasonló problémával, ő a kezelések mellett úszik, gyógytornára jár. Fontos, hogy az izmok tónusban maradjanak, de az ízület ne legyen huzamosan terhelve, jó még a kerékpározás is, vagy víz alatti torna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!