Oldalszalag szakadás után mennyi a gyógyulási idő?
Jó régi a kérdésed, de ha látod, mesélnél a tapasztalataidról? Mi lett a szalagjaiddal? Ugyanabban a térdedben sérült a kereszt- és oldalszalag is? Pótolták őket, milyen most?
Nekem gimiben kivették az elülső keresztszalagot (15+ éve), azóta szenvedek a térdemmel, gyógytorna ellenére is nagyon instabil, pótlóműtétem nem volt. Januárban végre beutalt az orvos MR-re meg ortopédiára, de csak áprilisra kaptam időpontot. Múlt vasárnap volt egy kis szárkapocscsontficamom, nem ugrott ki teljesen, a mentősök kiegyenesítették a lábam (én nem tudtam), és visszapattant. Gondolom, a külső oldalszalagom se tart már semmit. Mit csinálnak ilyenkor, két szalagot pótolnak? Mennyire használható ilyen sérülések után a térd? Én már így se merek korizni, síelni, táncolni, túrázni, falat mászni, lassan már járni is alig, 2 km után bedagad és fáj a térdem... Tudsz mondani vmi biztatót?
Neked hogyhogy csak 3,5 hét volt a gipsz?
Nekem kapásból 6 hét gipszet írtak elő. Talptól a combom tövéig kellett gipszbe tenni..
Haza se engedtek a nagy gipszben, péntekig kórházban kell lennem.
Ekkora gipszben hogy lehet majd mozogni? Mankóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!