Nagyon sok hegem, akném és barna pigmentális folt van a testemen. Hogyan tudnám eltüntetni őket? Tudnátok ajánlani valamilyen krémet talán?
krémet felejtsd el.
Hidrodermabráziós kezelésre kell járnod. Ez arccsiszolás. Kb 6e ft/alkalom. elmész 6x-7x és nagyon megszépül majd az arcod.
Vagy választhatod az aha savas krémeket amivel talán fél év alatt elérhetsz valami komoly változást.
Szia!
Nem az arcom van a probléma. (Amúgy voltam még régebben hidrodermabráziós kezelésen, de nekem nem használt, nem láttam lényegi változást.) A krém, amit ajánlottál viszont ígéretesnek tűnik:)
ja nem hidro hanem microdermabrázió és egy kezelés után nem látsz javulást.
aha savas krémből meg szerintem a legnagyobb %osat válaszd amit találsz. ilyen 3-6-10% nem igazán használna esetedben.
Szia!
Igen, igen, én is rosszul írtam.. Mikrodermabrázión voltam. (Egy 6 alkalmas kúrát próbáltam ki, kb két éve.)
Az aha savas krémhez esetleg márkát is tudsz ajánlani? Az Ilcsi termékeit nézegettem, de ott nem írják, hogy hány százalékosak...
+ használni kellene hozzá hidratáló krémet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!