Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Minden napos beöntéstől...

Minden napos beöntéstől lehetnek problémáim?

Figyelt kérdés

Kb.2hónapja aranyerem volt ami kivérzett minden naposan.

Nem olvastam Sehol,magam találtam ki ha eláztatom a "Végbelet"akkor biztos könyebb lessz.

Hát az is lett.

Először 2-3naponta csináltam beöntést,tudolóval Rózsa nélkül langyos vízzel közép erővel.

Mostanra már minden napos dologgá vált és mindig "Tisztának"érzem magam.

Még a szövetek is kijönnek.

Nekem semmi bajom nincs a beöntéssel,de nem tudom hogy van-e káros hatása.

Olvastam hogy nincs,de tapasztalatokra szeretnék alapozni.

Előre is köszönöm mindenki ÉRTELMES válaszát.

Ha netán kérdésben merülne fel,csak feszítésig szoktam engedni a vizet ami kb.0,5 Max 1 liter víz.

2016. febr. 20. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Atyaisten! A beöntést nem szabad naponta alkalmazni! Teljesen megváltoztatod a bélflórát, ami súlyos bélbetegségekhez, egyéb belszervi betegségekhez vezet.

Még a colon hidroterápiát sem javasolják sűrűn, de valaki ezt sem javasolja egyáltalán.

Ha aranyered van, akkor azt kezeld, de ne beöntéssel. Csodálkozom, hogy még nem kötöttél ki a dokinál.

2016. febr. 20. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:

A beöntést időnként beavatkozások előtt végzik vagy ritkábban olyan esetben, amikor a kemény székletet meg kell lazítani. De ritkán!

A hosszabb ideig történő beöntés végleges károsodásokat is okozhat.

2016. febr. 20. 18:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Én még nem is éreztem semmi rendd ellenességet

Az interneten sem láttam még káros hatásait. :/

Ti már csináltátok?

2016. febr. 20. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
2016. febr. 20. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:

"ismét szembe találjuk magunkat a hagyományos medicina és a természetgyógyászat már-már kibékíthetetlennek látszó ellentétével" - a természetgyógyászat A hagyományos medicina. Ennyit a cikkről, alapvetően fordítva ül a bilin (mint a mainstreamben általában).

Ettől függetlenül a beöntés egy egyszeri tisztítás, fölösleges, sőt, ahogy írták, a bélflórára káros is lehet állandóan csinálni. (A bélflóra arányainak eltolódása rövid távon nem érzékelhető, leghamarabb hónapok, de inkább évek alatt tud olyan dolgokat szép lassan összehozni, amikkel a mai orvostudomány semmit nem tud kezdeni, mert annyira összetett és átfogó "láncreakciók".)

Az aranyér egyébként is egy kötőszöveti probléma, hogy akarod beöntéssel helyrehozni?

2016. febr. 20. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia

Az aranyér salak anyag hatására reakcióba lép és fertőzés indul el a szervezetben ezzel egyetemben hátráltatja a természetes aranyér gyógyulást.

Miután Elkezdtem a beöntést néhány nap múlva nyomát nem leltem.

2016. febr. 20. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

"Miután Elkezdtem a beöntést néhány nap múlva nyomát nem leltem."

Ha már elmúlt, akkor miért tartod szükségesnek a mindennapos beöntést?

2016. febr. 24. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem árt, pedig már jó pár éve reggelente beöntök magamnak. Szerintem ez is ember fűggő mint az alkohol, van akinek kis mennyiségben is megárt, van aki évtízedekig napi rendszereséggel szinte gond nélkül fogyaszthatja. Én csak előnyeit tapasztaltam s tapasztalom nap mint nap. Amig úgy érzed, hogy kellemes hatásai vannak, nyugodtan élvezd akár minden nap. Jó egészséget s kellemes beöntéseket kívánok!
2016. jún. 15. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!