Kinek tört már el a lába? Hogy történt?
Figyelt kérdés
És meddig kellett gipszben lenned? Rossz volt?2016. febr. 18. 15:24
1/5 anonim válasza:
Nekem nem de volt gipszem
1.A lépcsőn kificamodott a lábam elmentünk a kórházba,csak megnyúltak a szalagok ezért 6 hét gipszem volt+2 hét air cast(sín)(nem tudom magyarba hogy van mivel külföldön élek)
Nem volt túl kellemes főleg a fürdés,meg hogy tél ez miatt nem tudtam se korizni se síelni.Levették utana jobb volt.(jobb láb)
Éltem 2-3 hetet nélküle
2.Most pedig a bal ficamodott ki😂Tudtuk mi a teendő be a kórházba most még 6 hét gipsz 😂😭😭Viszont most letört belőle egy kis darab.
Neked?
12/l
2/5 anonim válasza:
Leestem kb. 20-30 cmről. 1hónap fekvőgipsz.
3/5 anonim válasza:
Nekem tavaly volt bicikli balesetem, dupla törés, 5 hétig voltam korházban. Kétszer operáltak, a második mütétig nyutották a lábamat, 3 hétig. Addig nem volt gipszem hanem rögzitöm, még a mosdóig sem tudtam kimenni csak ha vittek, minden éjjel pelenkám volt. A második mütét után 3 hétig volt gipszem, további dög unalom.
4/5 A kérdező kommentje:
"Neked? "
nekem még nem volt szerencsére. Csak a kezem 1x.
2016. febr. 22. 09:05
5/5 A kérdező kommentje:
"nyutották a lábamat, 3 hétig."
Azt hogy csinálták, hogy nyújtották???
2016. febr. 22. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!