SzLevi90 kérdése:
A bárányhimlő utáni piros, gyulladt foltok elmúlnak?
Figyelt kérdés
26 évesen kaptam el a bárányhimlőt, és nagyon elborították a testemet. A betegség már vagy egy hónapja elmúlt, de rengeteg himlő után maradt gyulladásos folt, sajnos jó néhányat le is vakartam, miután már megszáradtak, valószínűleg azok többsége után maradt gyulladás. A bőrgyógyászaton felírtak egyfajta keverék hűtőpasztát, amivel kenem. Bár még csak 3. napja használom, nem mondhatnám, hogy tapasztalok halványulást. A legtöbb pötty a hátamon, a hasamon és a felkaromon maradt.
Várjak türelmesen, vagy ne reménykedjem, hogy elmúlnak, max. heg korrekcióval?
2016. febr. 11. 21:39
1/3 A kérdező kommentje:
2016. febr. 11. 21:42
2/3 anonim válasza:
Szia! Érdemes lenne az aloe vera alapú krémet és sprayt használnod.Jobbulást!
3/3 szamo77db válasza:
Én úgy tudom, hogy a bárányhimlő elvakart kiütéseinek foltjai nem tűnnek el, bármit csinálnak is velük. Én gyermekkoromban estem át ezen a betegségen és drága nagymamám egyik kezével egész nap fogta az én gyermeki kezeimet, nehogy elkaparjam a kiütéseket. Így úsztam meg a foltokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!