Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Vissza kellene mennem, vagy...

Vissza kellene mennem, vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Pontosan egy héttel ezelőtt durván elvágtam a kezem, ami miatt a sürgősségire mentem. Nem lett összevarrva, mert 10 óra eltelt a baleset óta mire bekerültem, de össze van "kapcsozva" vagy nem tudom hogy mondják. és volt rajta egy kötés. Két nap múlva el kellett mennem kontrollra, ahol kicserélték a kötést meg ilyesmik. holnapután kell mennem varratszedésre, viszont ma elkezdett nagyon fájni a kezem, ha mozgatom akkor főleg, de alaphelyzetben is eléggé érzem és lüktet. Várjam ki ezt a két napot, vagy menjek vissza ma? Nem akarom túlaggódni, meg feleslegesen elvenni az idejüket, csak még sosem volt velem ilyen, és nem tudom, hogy lehet e hogy azért fáj ennyire mert gyógyul be. Megpróbáltam benézni a kötés alá, hogy rendben van-e de oda van tapadva teljesen, úgyhogy inkább nem :S.
2016. febr. 2. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fáj és lüktet, akkor inkább előbb menj vissza, lehet gyulladásba jött, jobb ha megnézeted.
2016. febr. 2. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj vissza.
2016. febr. 2. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2016. febr. 4. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!