Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » El szakadt a vádlim?

Torro Botond kérdése:

El szakadt a vádlim?

Figyelt kérdés
Tegnap jelentekezett és borzasztóan fáj a vádlim...ülő helyzetben nincs gond de mikor fel állok és próbálok fel egyenesedni rögtön mintha folyamatosan görcsölne a lábam...egyfajta feszítő erzést érzek...mintha csak egyszerűen nem nyúlna a vádlim egy mm-t sem...ülve még nagy nehezen ki tudom egyenesíteni a lábam de mihelyt a lábfejemet emelném fennebb (a fejem felé) rögtön jön az érzés mintha nagyon feszülne a vádlim és irgalmatlanul fáj...eleinte azt hittem hogy izomgyulladás van de most már félve teszem fel ezt a kérdést mert attól félek hogy ez nem csak izomgyulladás...kedden teremben láb napot tartottam és elég valószínű hogy túleröltettem...mi lehet ez?

2016. jan. 28. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, túlerőltetted. Nem hiszem, hogy komolya baja lenne. Izomláz esetleg egy görcs, ami pont ilyesmi tünetekkel jár. Ha mondjuk egy hét múlva is érzed, menj orvoshoz.
2016. jan. 28. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Túlerőltetted a lábad, és nem edzettél rendesen!

Nyújtsd le, a görcsnek el kell múlnia, hideg vizes borogatás is jól jöhet.

A kérdés elég durva elszakadt a vádlim? :) Hát ha elszakadt volna te nem állnál lábra :) Ha tényleg ennyire fáj akkor viszont pihentetni kell! Mert az izomlázra ráedzünk az izomfájdalmat viszont ki kell pihenni!!! nekem annyira mondjuk nem egyértelmű, hogy is fáj a lábad, mert eléggé össze vissza írtál minden marhaságot, hogy órán meg fejed fölé :) Szóval pontosíthatnál is.

2016. jan. 28. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Mikor a lábfejemet emelném meg mintha be akarnám feszíteni akkor mintha feszülne és nagyon görcsölt , borzasztóan fáj...egyszerűen mintha egy picit se lenne rugalmas , mintha teljesen merev lenne és annál a mozdulatoknál mikor egy picit is nyúlnia kéne akkor jön a feszítő érzés és az erős fájdalom...
2016. jan. 28. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Orvos látott már? vagy esetleg elmúlt a fájdalom a vádlidban? Mert lehet egy egyszerű izomlazittó inyekció meg pár nap pihi és rendbe jön.
2016. jan. 31. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!