Torro Botond kérdése:
El szakadt a vádlim?
Figyelt kérdés
Tegnap jelentekezett és borzasztóan fáj a vádlim...ülő helyzetben nincs gond de mikor fel állok és próbálok fel egyenesedni rögtön mintha folyamatosan görcsölne a lábam...egyfajta feszítő erzést érzek...mintha csak egyszerűen nem nyúlna a vádlim egy mm-t sem...ülve még nagy nehezen ki tudom egyenesíteni a lábam de mihelyt a lábfejemet emelném fennebb (a fejem felé) rögtön jön az érzés mintha nagyon feszülne a vádlim és irgalmatlanul fáj...eleinte azt hittem hogy izomgyulladás van de most már félve teszem fel ezt a kérdést mert attól félek hogy ez nem csak izomgyulladás...kedden teremben láb napot tartottam és elég valószínű hogy túleröltettem...mi lehet ez?2016. jan. 28. 19:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen, túlerőltetted. Nem hiszem, hogy komolya baja lenne. Izomláz esetleg egy görcs, ami pont ilyesmi tünetekkel jár. Ha mondjuk egy hét múlva is érzed, menj orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Túlerőltetted a lábad, és nem edzettél rendesen!
Nyújtsd le, a görcsnek el kell múlnia, hideg vizes borogatás is jól jöhet.
A kérdés elég durva elszakadt a vádlim? :) Hát ha elszakadt volna te nem állnál lábra :) Ha tényleg ennyire fáj akkor viszont pihentetni kell! Mert az izomlázra ráedzünk az izomfájdalmat viszont ki kell pihenni!!! nekem annyira mondjuk nem egyértelmű, hogy is fáj a lábad, mert eléggé össze vissza írtál minden marhaságot, hogy órán meg fejed fölé :) Szóval pontosíthatnál is.
3/4 A kérdező kommentje:
Mikor a lábfejemet emelném meg mintha be akarnám feszíteni akkor mintha feszülne és nagyon görcsölt , borzasztóan fáj...egyszerűen mintha egy picit se lenne rugalmas , mintha teljesen merev lenne és annál a mozdulatoknál mikor egy picit is nyúlnia kéne akkor jön a feszítő érzés és az erős fájdalom...
2016. jan. 28. 22:00
4/4 anonim válasza:
Orvos látott már? vagy esetleg elmúlt a fájdalom a vádlidban? Mert lehet egy egyszerű izomlazittó inyekció meg pár nap pihi és rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!