Volt már gipszben a kezed vagy a lábad? Hogy történt, milyen volt gipszet viselni?
Egyszer eltört az orsócsontom, illetve talán csak repedt. Leestem a vizes, csúszós mászókáról. Két hétig kellett hogy rajta legyen, de én marhára nem bírtam magammal. Mozgattam az ujjaimat, még zongoráztam is gipszben :D Így is rendbejött :) A félgipsz, amit rákötöznek a kezedre azért jó mert le tudod venni ha nagyon viszket, meg át tudod törölni fürdéskor is.
A bátyámnak nem volt mázlija, neki az egész karját gipszelték be egy hónapra. Hát az kínlódás volt a javából. A végére nagyon viszketett neki, aztán amikor vágta le körfűrésszel a doki akkor belevágott a csuklójába. Éljen a magyar egészségügy!
Szintén orsócsont (repedés) jobb kéz.
Másnap már főztem otthon, két nap múlva dolgoztam (irodai munka - balkézzel)
Nekem az a rosszabb emlék mikor levették és teljesen használhatatlannak éreztem gipsz nélkül. Pár nap alatt az is elmúlt.
Más. Fiam 11 évesen begipszelt bal kezével nagyon vagány volt. A környékbeli rosszcsontok féltek tőle (bár nem bántotta őket soha) ahogy lóbálta a begipszelt kezét :)
Nekem csuklóm tört el, 6 hétig volt gipszben a kezem, nem volt olyan vészes, mert mind az 5 ujjamat szabadon tudtam mozgatni :D
Neked volt?
"Neked volt?"
2 ujjam volt eltörve egyszerre. 4 hétig volt gipszben az alkarom miatta. és elég rossz volt, mert az ujjaimat sem tudtam használni mert le voltak gipszelve.
Igen a térdem.
De csak azért mert a tesi tanár itt hagyot minket. Át is ment 3 gyerekel a 23 ból. Futotun és én meg lecsusztam a lépcsőn. Azt monták hogy a magyar tanárun vitte át őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!