Ráestem a kezemre, és már jó ideje fáj a csuklóm, eltört?
Figyelt kérdés
Úgy történt,hogy ráestem a kezemre,és fájt nagyon a csuklóm 2 órán keresztül.Ez óta 4 óra telt el,most csak akkor fáj ha nagyon mozgatom,fel,le, vagy pl: emelek valamit,vagy ráereszkedek(már amennyire lehet),de akkor nagyon..Eltörött,megrepedt,vagy mi lehet vele?2016. jan. 22. 19:17
1/6 anonim válasza:
Csuklóm nem, de ujjam már tört el (tiszta lila volt, nem bírtam mozgatni). Szerintem a csuklód nem törhetett el, max. egy zúzódás lehet rajta. De ha úgy gondolod, akkor meg kéne mutatni egy orvosnak. :)
2/6 anonim válasza:
Amikor nekem eltört, nem lilult be, sőt be sem dagadt. Fájt ha mozgattam, de idővel pár óra borogatás után elviselhető volt. Másnap reggel ébredéskor annyira fájt, hogy elmentünk az orvoshoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Utóbbi válaszoló,én is próbálkoztam a borogatással..Nem tudom mi lesz reggel,kíváncsian várom..Szerintem függ attól,hogy milyen helyt törhetett el,mármint neked :) Én azt gondolom,hogy nem törött el a csuklóm,sokszor ér baleset,de még szerencsére nem volt soha eltörve semmim,"keménynek" tartom a csontjaim.. :)
2016. jan. 22. 19:49
4/6 anonim válasza:
Van egy 3-as gömbhöz hasonló rész a csuklóban, és az volt eltörve. Még valamikor alsóban történt, és csak ennyi maradt meg a röntgen kép emlékéből.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én is úgy voltam vele, mint te. Én focimeccsen estem rá, és több óráig nagyon fájt, alig bírtam mozgatni. Persze apám megállapította, hogy "á, ha bírod mozgatni, akkor nem tört el". Körülbelül fél év után mentem el orvoshoz, és kiderült hogy eltört még anno sajkacsontom. Szóval meg kellett műteni, és még most is szenvedek a gyógyulásával 7 hónap után. De persze zúzódás is lehet, ami tapasztalatból, tud annyira fájni, mint egy törés.
Úgy hogy szerintem menj el orvoshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül elmentem,és kiderült,hogy eltört.3 hétig van egy új barátom.Gipsz.
2016. jan. 26. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!