Kitty1555 kérdése:
Mit csináljak, ha zuzott sebem van?
Figyelt kérdés
Tegnap leestem az erkélyről,es lett egy hatalmas lila folt a csípőmön.Mit tudnék csinálni vele,hogy ne fájjon és hogy eltűnjön?2016. jan. 21. 15:58
1/6 Égiláng válasza:
Üdv! Orvoshoz kellene vele menni, nem ártana egy röntgen. Milyen magasról estél le?
2/6 Égiláng válasza:
Még annyi, hogy Diclofenac kenőcsöt, vagy Phenylbutasont kenj rá, borogasd és pihentesd. Diclofenac tablettát orvossal írasd ki, persze, ha nem vagy rá érzékeny. Jobbulást kívánok.
3/6 A kérdező kommentje:
Kb 2 méterről.De fűre estem.
2016. jan. 21. 16:28
4/6 anonim válasza:
Zúzott seb? A lila folt mióta számít sebnek?
5/6 Égiláng válasza:
Tudod rendesen mozgatni a lábad? Rá tudsz-e állni? Nem ártana egy röntgen vizsgálat. Nehogy repedés, törés legyen. Sztem menj dokihoz.
6/6 anonim válasza:
Medencecsont ennyitől nem törik, ráadásul medencét nem kéne csak úgy röntgeneztetni. Nem a röntgentől fog meggyógyulni, hanem a pihentetéstől. A terápia pedig törés esetén is ugyanúgy a pihentetés lenne, csak legalább nem születik két fejű gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!