Kibicsaklott a bokam mit tegyek?
Tesi oran szekreny ugras volt es rosszul erkeztem a foldre es kibicsaklott...ra tudok alni csak fel le mozgatni nehez ...kicsit dagadt be be van faslizva es apukam fel hivta a haziorvost es o azt mondta pihentessem es ha van valami akkor menjunk vagy ha nem mulik a dagadas...ugy magaban nem faj
De nem akarok elmenni rontgenre mert iszonyatosan felek hatha muteni kell vagy felvagjak vagy eltorik hogy helyrerakjak stb...mit tanacsoltok?☹
Műteni nem hiszem hogy kell, mivel ha nem fáj nincs törés.
Nyugi ezek nem üres szavak, számtalan csonttörésen vagyok túl sajnos, tudom miről vakerálok.
Szerintem vizesruha és pihi segítségével 1 hét és rendbe jössz ;)
Dehogy kell műteni, ha kibicsaklott, akkor legfeljebb rögzíteni kell, de sokszor elég a borogatás. felpolcolás is pár napig, egy röntgen azért nem ártana, attól nem kell félni.
Fáslizni majd akkor kell, ha terheled, pár napig hideg borogatás és felpolcolás, és ha az orvos azt mondja, hogy kell rá gipsz, vagy bokavédő, akkor az.
Esetleg kepet kuldjek rola?
Egyebkent ha meggyogyult ugyugy csinalhot mindent ? Nem kell majd tartanom ujra ettol a dologtol??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!