Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lett a lábammal? Érdemes...

Mi lett a lábammal? Érdemes lenne orvoshoz lenni?

Figyelt kérdés

emeletes ágyról másztam le, és megcsúszott a lábam, ezután a földre érkeztem de úgy hogy a bokám befordult. éreztem hogy történt valami viszont ekkor még nem annyira fájt. Ez fél órája történt. azóta feldagadt, és egyre nehezebben tudok ráállni.

fog az vajon javulni vagy szerintetek orvos lesz a vége?

Azért nem akarok csak orvoshoz menni mert nem magyarországon vagyok, és azt se tudok hol a kórház, de ha tudnám se nagyon bírnék ilyen lábbal elmenni...

2016. jan. 12. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Borogasd állott vizesruhával és ne lógasd.Ha lenne valami körömvirágkrémed, vagy feketenadály azzal kend be.
2016. jan. 12. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha csak megrándult, akkor majd megjavul, de lehet valamilyen sérülés is. Borogasd, polcold fel. Én egyszer egy ilyen után 1 hétig nem tudtam ráállni, másnap reggelre még rosszabb lett. Kb 1 hónap után jött teljesen rendbe.
2016. jan. 12. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!