Most mi a helyzet Schumacherrel?
Már tud valamennyire járni és beszélni, igaz, nehezen. De már gyógyul.
Ezt senki sem tudja.
Nagy Szabolcs esete kb ugyanez.
Először ő is gyógyult, aztán volt egy agyvérzése és megint rosszabb lett az állapota. Reméljük Schuminak nem lesz.
Több olyan ismerősöm van, aki Szabolcs barátja vagy segített a rehabilitációjában.
Azóta már 4 és fél év telt el, de az állapota csak nagyon lassan javul.
A videón szereplő lány évfolyamtársam volt a főiskolán.
Nem tudom, hogy Schumi hol tart, de az biztos, hogy nagyon nehéz lesz felépülnie.
Állítólag már akkor autóba ült, mielőtt még tudott volna járni és beszélni. De nem valószínű, hogy visszatér a versenypályára, majd a tanítványa.
Nem vagyok szakértő, de szerintem ha nem jön közbe semmi, akkor jövőre már nagyjából rendben lesz.
A tanítványa már a pályán van, méghozzá a Schumacher által "berepült" autóban, de a drága színes bőrű csapattársának kellett eddig mindig nyerni, mert különben rasszista lett volna a Merci.
Vagy Mickre gondolsz? Ha Rosberg nem áll mellé, és nem szedi le róla a sajtót, akkor felőrlik még mielőtt a 3000-be nyerhetne. Tehetsége van, de nincs mellette Weber. Kehm? Ugyan már. Az anyát megkettyintené egy euróért. Neki csak az az érdeke, hogy Michael minél tovább legyen hírzárlat alatt. foglalkozik is ő Mickkel. Amit kapott Rosberg Schumachertől a Mercinél, azt most jó lenne visszaadni Nico!
A Mester meg meggyógyul, és pár év múlva saját csapata lesz az F1-ben. Pont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!