Mit kéne kezdenem a vágással?
Öt és fél hónapja lett egy kb 6cm-s mély vágás a karomon. Nem volt varrva.Az elején az egész vágás be volt duzzadva, mára csak abból 3cm. Egyik ismerősöm mondta, hogy szerinte az már nem fog elmúlni. Nos. Valakinek volt már ilyenje? És ha igen kb mikor fog elmúlni? Nincs rá valami kenőcs, mert sokszor szokott viszketni és nagyon fáj ha elkezdeném vakarni.
A válaszokat köszönöm.
Kenj ra Bepanten plust.
Nekem attol sokkal gyorsabban begyogyulmak a sebeim es abban van fertotlenito osszetevo is.
Szia! Én kb 3 évvel ezelőtt szereztem egy csinos 10 cm-es vágást a combomra egy biciklibaleset során. Elég mély volt, de nem vérzett annyira, ezért nem varrattam össze.
Pedig azt kellett volna, a heg csúnyább, mint a seb volt. Azóta is egy kb 1 cm széles, kidudorodó, rózsaszín keloidos heg éktelenkedik a térdem fölött. Sajnos a mély vágások általában ilyen csúnyán gyógyulnak, a legtöbbnek örökre megmarad a helye.
Szia!
Én a korcsolyával kaptam egyszer, ez látszik. Heg-heg ottmaradt, bar varrni nem kellett.
Viszont rajtam a késvágástól kezdve, a poszméh csípéséig minden barnás nyomot hagy. Háziorvosomtól kérdeztem, ő azt mondta hogy ilyen, nem tudunk mit tenni.
Mutasd meg te is dokinak, hátha tud rá mondani valami okosat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!