Csúklófájással mit lehet tenni?
Egyelőre kíméld, lehetőleg minél kevesebbet használd. Esténként, vagy amikor van lehetőséged, valóban jó neki a hideg-vizes borogatás, esetleg nap közben egy csuklószorítót rá, hogy tartsa, védje, esetenként óvatosan lehet masszírozni, majd érzed, hogy hol-meddig engedi...
Gondolom, hogy a csukló alsó oldalán levő izmok, inak meghúzódtak, és most azok lemerevedtek, időt kell nekik adni, míg egyrészt a pillanatnyi gyulladás elmúlik. Az jó, hogy törés, ínszakadás nincs, a többinek pedig idő kell!
Értem, köszönöm a segítséget. Sajnos már több mint 2-3 hete fáj, meddig pihentessem még? Nekem versenyem lenne, és készülnöm kéne. A reuma krém miben segít?
Azt még elfelejtettem mondani, hogy az orvos aztmondta, hogy kamilla teába áztassak valamit, és azzal kössem be. Megmondom őszíntén, hogy én ezt hülyeségnek tartom, vagy tényleg segíthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!