Clay Morrow kérdése:
Szerintetek? Kéne evvel dokihoz mennem
Figyelt kérdés
Tegnap testnevelès orán fèlrelèptrm a jobb lábammal ès ráereszkedtem, de nem estem el. Viszont hallottam hogy roppant egyet. Azóta mind fáj ha állok ès menni próbálok. Tudok menni ès lábra állni de ha èpp arra a felire ereszkedem fáj ès begörcsöl. Èdesapám szerint nem kène menjek orvoshoz mert szerinte csak úgy elmúlik.. Nincs bedagadva, se nem folzos csak 'belül' èrzem, hogy fáj.#Fèlrelèptem
2015. dec. 11. 10:48
1/4 anonim válasza:
Megrándult. Borogatás, kímélet, felpolcolás. Szünet után már kutya bajod se lesz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes orvoshoz menned, mert akkor tesi órára kapsz felmentést. Ha tovább erőlteted, akkor neked is csak rosszabb lesz és tovább fog tartani a gyógyulási idő.
Nekem is volt ilyen és nem foglalkoztam vele először, aztán totál bedagadt és akkor már kénytelen voltam. A borogatás és felpolcolás valóban jót tesz.
3/4 anonim válasza:
Nem borogatás, jegelés. Csak kell tenni valamit a jég és a bőröd közé, nehogy megfagyjon a bőr, a polcolás jó mert visszacsorog a vérömleny, könnyebben lelohad, javul a keringés ezáltal az állapotod is. Kenőcs a patikából, nem tudom, hogy ide lehet-e írni, ezért nem írom a nevét.
A roppanás viszont aggályos, mert törésre is utalhat, vagy szalagszakadásra, legjobb lenne egy röntgen....
4/4 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál, szintén nem látszik semmi kívül. Kicsit mintha bedagadt volna de észre sem vehető. Azt mondta a doktornő, hogy szerinte nem súlyos, ha el lenne törve nem is tudtam volna felhúzni a cipőt. Megkérdezte, hogy röntgen vagy gél? Hát édesanyám is azt mondta inkább gél, ha nem javul vagy rosszabbodik akkor majd az. Most már jobban tudok menni, viszont csak keveset enyhült a fájdalom.
2015. dec. 14. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!