Pár éve a nyakam megsérült de megoldatlan a kérdés?
Pár éve megsérült a nyakam,háton fekve a fejem neki volt támasztva a falnak és lecsúsztam és nagyon megfeszült előre feszülve a nyakam
Fájni nem fáj a nyakam de azóta erős hányinger kerülget időnként és olyan érzés mintha el lenne törve a nyakam és nem tartaná semmmi
Erős sápadtság, beesett arc és valami leirhatatlanul rossz émelygéses rosszullét kerülget
Alapban rosszul vagyok
- ha sétálok olyan mintha a nyakam eltört volna
- ha fekszem szédülök enyhén majd egyre erősebben
- ha elkezdek sportolni az meg a halállal egyenlő körülbelül, súlyosan rontja az állapotom az ájulás kerülget
Fogalmam sincs mi sérülhetett meg
- a gerincvelő?
- az agyvelő?
- az agyba vezető erek?
Elmentem a neurológiára ahol megnéztek, azt mondták nem sérült a gerinc, biztos phszihikális a probléma
Én visszamentem mivel a panaszok nem múltak és addig harcoltam az évek alatt amig egy MRI vizsgálatot kértem és végül idén megkaptam több év után
Elmentem az MRI-re ahol megnézték a nyakam és a kisagy alsó részét is de semmi elváltozást nem láttak
Nemtudom mit csináljak mert a rosszullét a mai napig megvan, és igen erős és csak akkor nem érzem ha tele vagyok tömve nyugtatóval
Ki mit gondol mit lehetne még az ügyben tenni?
- érfestéses CT?
- gerincfestés?
- egyéb más orvosi megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!