Akit ütöttek már el tapasztalatok?
Igazából minden érdekelne. Hogy történt? Milyen sérüléseitek lettek? Meddig voltatok kórházban (ha voltatok)?
(Csak kíváncsi vagyok :DDD)
Az 1. Valaszolo egy nyomorek.
Engem egy honapja utottek el,terd serulesem lett,meg kb 5 centis husig szakadas az alkaromon,kapucni volt rajtam igy a fejemnek nem lett baja csuszas kozben. Most mutottek csak a heten,5napot voltam korhazban. Zold pacsi johet :D
Köszönöm 2.
Ment a zöld pacsi :DDD
Apámat ütötte el egy motor közel 2-3 hónapja.
Ment át a zebrán mikor elengedte egy autós.
A motoros nem látta az autótól az apámat, és kb60-70km/h-val belement.
Nem lett senkinek életveszélyes sérülése. Motoros jól van, bocsánatot kért, a motor jól van.
Apámnak egy közepes agyrázkódása lett, szilánkosra tört a bal csuklója, és erősen beverte a térdét, de azzal nincsenek bajok. 2 napot volt kórházban, most gipsszel járhat csak.
Hetente egyszer be kell mennie vizsgálatra míg jobb nem lesz az állapota. Engem is ütöttek már el, de abból nem lett semmi komolyabb, simán felkerültem a szélvédőre.
Nem kívánom egyik ismerősömnek sem. Ha kicsit gyorabban halad a jármű vagy ha te rosszul érkezel vagy ha senki sem segít, simán lehet belőlle súlyos sérülés, vagy rosszabb esetben halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!