Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Akit ütöttek már el tapasztala...

Akit ütöttek már el tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Igazából minden érdekelne. Hogy történt? Milyen sérüléseitek lettek? Meddig voltatok kórházban (ha voltatok)?

(Csak kíváncsi vagyok :DDD)

2015. nov. 28. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
bugyuta vagy
2015. nov. 28. 17:30
 2/7 stewie200 ***** válasza:
80%

Az 1. Valaszolo egy nyomorek.

Engem egy honapja utottek el,terd serulesem lett,meg kb 5 centis husig szakadas az alkaromon,kapucni volt rajtam igy a fejemnek nem lett baja csuszas kozben. Most mutottek csak a heten,5napot voltam korhazban. Zold pacsi johet :D

2015. nov. 29. 12:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm 2.

Ment a zöld pacsi :DDD

2015. nov. 29. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Apámat ütötte el egy motor közel 2-3 hónapja.

Ment át a zebrán mikor elengedte egy autós.

A motoros nem látta az autótól az apámat, és kb60-70km/h-val belement.

Nem lett senkinek életveszélyes sérülése. Motoros jól van, bocsánatot kért, a motor jól van.

Apámnak egy közepes agyrázkódása lett, szilánkosra tört a bal csuklója, és erősen beverte a térdét, de azzal nincsenek bajok. 2 napot volt kórházban, most gipsszel járhat csak.

Hetente egyszer be kell mennie vizsgálatra míg jobb nem lesz az állapota. Engem is ütöttek már el, de abból nem lett semmi komolyabb, simán felkerültem a szélvédőre.

Nem kívánom egyik ismerősömnek sem. Ha kicsit gyorabban halad a jármű vagy ha te rosszul érkezel vagy ha senki sem segít, simán lehet belőlle súlyos sérülés, vagy rosszabb esetben halál.

2016. jan. 6. 05:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt hozzátenném hogy nem két napot volt kórházban, hanem legalább egy hetet. Műtetni kellett a csukólát, és több napig vizsgálták, hogy van-e valami más sérülése is. Az a 2 nap a stabil állapotában volt, mikor még bennt tartották. Lehet hogy egy kicsit zavaros, dehát háromnegyed hat van.. :)
2016. jan. 6. 05:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ;)
2016. jan. 6. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Bicajjal mentem. Egy autó kirobbant egy utcából. Lerepültem a bringáról. Egy perc után már fel tudtam állni. Csak a mellkasom fájt valamennyire, de nem volt vészes. Az illető visszafordította az elmozdult nyerget, majd a kezembe adta a kerékpáromat, elköszönt és elment. Én meg hazasétáltam. Másnap még voltak fájdalmaim, ezért elmentem egy rtg-re. 2 bordám repedt el. Nem csináltak vele semmit, csak pihennem kellett. Még pár hétig kitartott a fájdalom, aztán minden rendben lett.
2016. febr. 6. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!