Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fogom meg tudni mozgatni az...

Fogom meg tudni mozgatni az ujjamat?

Figyelt kérdés
1-2 eve megvagtam a mutato ujjamat es a korhazba osszevartak a sebet. Es az a baj nem jartam gyogytornara azthittem magatol helyrejon. Most jelenleg nem tudom mozgatni a mutatoujjamat okolbe csak ha a tobbi ujjamal egyszerre szoritom okolbe. Eleg nehez ezt igy leirni de remelem ertitek. Van ra valami modszer hogy rendesen mozogjon a mutato ujjam?
2015. nov. 28. 01:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Aha, gyógytorna vagy ínfelszabadítás műtét.
2015. nov. 28. 09:14
 2/6 A kérdező kommentje:
ez biztos? :d
2015. nov. 28. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudod mi a biztos? 2 dolog az adó és a halál.
2015. nov. 28. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyógytorna/ínrakás/csontkovácsolás. Ha nem használ, akkor műteni kell.
2015. nov. 28. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:
szoval a gyogytorna meg nem keso? :)
2015. nov. 29. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Konzultálj egy gyógytornásszal, ő ki fogja tapogatni, hogy mi működik az ujjadban és mi nem. Ha csak letapadt egy in, akkor szépen kinyomogatja neked - nekem csuklóm törött, és a gipsz alatt a hüvelykujjamnál letapadt, kétnaponta járogattam hozzá, egy hét múlva teljesen jó lett, egy jó gyógytornász irtó ügyesen tudja, hogy hol kell nyomogatni, húzogatni... Persze az is lehet, hogy a gyógytornász azt mondja, sebészi beavatkozás kell. De tényleg sokat tudhat egy gyógytornász segiteni, még ennyi idő elteltével is.
2015. nov. 30. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!