21 éve történt orvosi hibával mit lehet kezdeni?
Pár hónapos koromban anyu elvitt a dokihoz egy kis bőrproblémával, aki valami maró hatású akármit kent a fenekem alatti területre. Ezután nem is volt szabad rendes pelenkát használnia anyumnak. Igaz, hogy nem sokat mutogatom azt a részt, de strandon mindig is zavart, mert azért feltűnő.. Én pedig nem szeretem, ha megnéznek. Olyan, mintha harapásnyom lenne és kicsit fáj is néha. Anyu sajnos nem emlékszik, hogy mit csinált a doki, de azt mondta, hogy 18éves koromban eldönthetem, hogy megműttetem-e. És ezt nem értem hogy gondolta. Ráadásul papír sincs róla, az ilyen műtét pénzbe kerül? Milyen orvoshoz mehetnék majd el egyszer, hogy ne nézzenek nagyon hülyének? :D
Lehet, hogy megszokom majd, és hálás is vagyok, hogy nem az akkor még létező szemöldökömnél lévő tűzfoltomat akarta eltávolítani az orvos, de valamiért nagyon.. egyre inkább érdekel ez a dolog
Műhiba??? Ez nem műhiba csak egy isten tudja, hogyan keletkezett heg orvosokra történő rákenése.
A műhiba ettől fényévekre van.
Amúgy meg plasztikai sebész tud segíteni.
Én sem értek egyet veled ne haragudj. Egyáltalán nem biztos, hogy az orvos hibája, pláne így, hogy anyukád azt sem tudja mi történt.
Egyébként plasztikai sebész tud rajtad segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!