Járógipszbe bedagadt láb - mi a teendő hogy lemenjen a dagadás?
Felpolcoltam, de már így is feszít, jegeljem?
Ma kaptam járógipszet, betanítottak hogy hogy kell, de nem tudtam mindig arra figyelni hogy hogy lépek, és emiatt dagadt be, nyilván.
Mondták hogy kb 10 percig óránként polcoljam fel, most már kb fél órája tartom így de minden bajom van. ha járok rajta akkor oké, de nem tudok folyamatosan járkálni a lakásban. ha ülök úgy is katasztrófa. Esküszöm ez nagyon gáz, hol volt ehhez képest a fekvő gipsz??? Az volt az álom ez a rémálom.
Jegelés segítene? Rátenném kis időre mondjuk (kék könnyű járógipsz)
Kérlek, segítsetek, hogy ez hogy megy! Nincs képem a szakrendelőt hívogatni mert lehet hogy ez normális, csak nekem szokatlan. (?)
Mit tegyek?
Elmondjátok a tapasztalataitokat?
(Bokatörés és szalagszakadás van)
Köszönöm szépen!
Már én is hasonló megoldásokban kezdtem el gondolkodni... De még nem csináltam semmit, gondolom ez rosszabbodna a napok elteltével. ...ez lenne a logikus lépés,és már körbekopogtattam is hogy hol gyengébb a gipsz de sajnos nem az sehol. Holnap visszamegyek akkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!