Belevágtam a körmömbe borotvával, hogyan kezeljem?
A lábamat borotváltam, és véletlenül a bal kezem kisujjam körmébe belevágtam, és kimetszett egy kis darabot belőle.
Nagyon vérzett, ezért ragtapaszt tettem rá. Délelőtt történt, de még most is fáj. Levettem róla a ragtapaszt és behintőporoztam. Hogyan kezeljem?
Nem árt neki ha nappalra ragtapaszt teszek rá? Félek, nehogy elfertőződjön, a ragtapasz megvédi a portól, de otthon talán elegendő ha hintőport szórok rá, hogy száradjon. Tapasztalatok?
Sebhintőport szórsz rá remélem és nem sima hintőport.
Ha sebhintőporozod és teszel rá egy tapaszt, akkor pár nap alatt begyógyul majd.
Nincsen itthon sebhintőpor, csak sima változat. Baj???
Amúgy ma utcára természetesen tettem rá ragtapaszt, de itthon levettem róla, mert fájt alatta.
Köszi a tanácsot, veszek sebhintőport. Ment a zöld kéz.
Szia!
Szerencsére meggyógyult. Hintőporoztam és beragasztottam, nem kellett orvoshoz mennem. Nem emlékszem, hogy mennyi idő kellett hogy teljesen begyógyuljon.
Ha viszont nem javul a te esetedben, menj orvoshoz.
Szerencsére nem történt semmi komolyabb, vérzett de 2 nap után már nem is fájt.
Köszi a válaszod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!