Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Már soha nem lesz olyan mint...

Már soha nem lesz olyan mint volt?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja elvágtam a jobb mutató ujjam. Voltam orvosnál és még ő is nézett elég mély volt. Félkör alakú és ki lehetett hajtani. Amég be nem forrt 2naponta dugtam betadinba mert ugye kinyilt. Már 1 hónapja be van forrva nem piros ,de kidudorodik már nem nagyon de azért írásnál mobilhasználat közben lehet érezni. Az ujjam közepén lévő része mélyebb volt. Most azzal van a gond nem tudok vágni(késsel mert a penge nyomja és szúr) már labdát se tudok ütni/fogni ugyan úgy ez azért baj mert verseny szinten röpiztem de így nem tudok. Gondolkozok rajta hogy elmegyek orvoshoz és megkérdezem hogy mit lehet vele kezdeni mert eddig a röplabda lekötötte minden időm viszont most nem tudok mit csinálni és kivel se mert ugye a haveroknak még ott van.
2015. nov. 7. 13:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Figyelj ,nekem a 100kilós 4es saválló táblát ejtették az ujjramra úgyhogy az középső ujjam végén az ujjam szélessége fele hiányzatt akkora darabot kicsapott belőle,mondanom se kell eggyből kórház stb,bár lehet látni hogy nem olyan az ujjam mint a többi van egy kis félkör alakú másszinü bőr rajta,de ugyanúgy tudom használni mint előtte,szóval irány a doki!
2015. nov. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!