Véletlenül megvágtam magam epilálás közben, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Véletlenül megvágtam magam epilálás közben, , ott", ami akkor nem fájt, alig vettem észre, de aztán elég durván vérezni kezdett. Abbahagytam (a borotválást), lemostam és elállítottam a vérzést, majd kicsit hagytam szabadon, s csak utánna vettem bugyit. Most érzem, hogy fáj kicsit a vágás, meg ha megtapogatom, érződik is. Mit tehetnék még? Lehet ebből valami bajom (hiába, nagyon ügyetlen vagyok a borotvával, a lábam is mindig csupa vér)?2015. nov. 4. 23:10
2/3 A kérdező kommentje:
Igen!:)
2015. nov. 4. 23:20
3/3 Amarok Tonrar válasza:
Amennyiben az az "ott" kellemetlenül közel van a hüvelyhez, akkor nem árt pár napig némi extra higiénia (alsónemű és betétcsere naponta többször). Tartsd tisztán, ha esetleg beizzadsz, öltözz át. Ha nincs legyengülve az immunrendszered, és nem fürdőzöl sárban, semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!