Volt már gipszben a kezed vagy a lábad?
Figyelt kérdés
Ha igen, mid törött el, meddig voltál gipszben? Nagyon utáltad a gipszet?2015. nov. 4. 09:45
1/4 anonim válasza:
sosem volt, bar az orrom mar 3-szor volt eltorve. no vagyok egyebkent.
2/4 anonim válasza:
Igen, jár némi kellemetlen élménnyel, például viszketés, láb megnehezedő érzése, de ezen kívül semmi extra.
3/4 anonim válasza:
Nem, mivel mindig elszaladtam, amikor be akartak gipszelni (milyen jó, hogy sosem törtem el a lábam vagy a csípőm :D).
A repedt kisujjam simán meggyógyult, a műtött csuklómat pedig hevederben tartottam. Utáltam volna a gipszet, nagyon, ráadásul a heveder is tökéletesen tart. Barbár dolog begipszelni. Olyan, mint a kulcscsonttörésnél a háló, ami mellett nem fürödhetsz hetekig, pedig egy hevederrel is megoldható és akkor emberhez méltóan élhetsz. Legalább megkérdezhetnék az embert, vállalja-e.
Bizonyos töréseknél hagynám a gipszet (bár utálnám nagyon), de csuklónál felesleges kínzásnak tartom.
4/4 anonim válasza:
Nekem épp most van begipszelve a lábam :(
Utálom, már alig várom, hogy végre levegyék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!