Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tegyük fel, hogy eltört a...

Tegyük fel, hogy eltört a csukló. (? )

Figyelt kérdés

De egy hétig reménykedek benne, hogy nem, és helyrejön, mert félek orvoshoz menni. Persze fájdogál, meg nem bírom használni, de befáslizom. Fel nem kötöm. Kb. öt nap után elmegy a duzzanat? És ha orvoshoz megyek, megműtenek, mert annyira szétcsúszott?

(Fiktív eset, de fontos lenne)

2015. okt. 18. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg zuzodott és 5 nap mulva mentem dokihoz és lebaszott h mért nem mentem elöbb igy már nem látszik semmi
2015. okt. 18. 22:31
 2/5 anonim válasza:

Azt tudom en masnap mentem nekem huzatni kellett vallig begipszeltek jajj, de rossz volt. 15/L.

Bocsi az ekezetekert.

2015. okt. 18. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz inkább! Szerintem van esélye hogy szétcsússzon, és ha rosszul forr össze, akkor csak nagyobb gondok lesznek vele... Az orvos semmi fájdalmasat nem fog vele csinálni. Te is nyugodtabb leszel, nem veszthetsz semmit!
2015. okt. 18. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, nekem szétcsúszott és megműtötték, de lehet, hogy már eleve nem volt egyben vagy a hosszas motorozástól esett szét (épp odavoltam valahol messze), a magyar főutak különösen rosszak, ha törött csuklóval éled meg...

Nekem nem fájdogált, hanem pokolian fájt. Muszáj volt orvoshoz menni, eléggé látszott, hogy eltört.

Lövésem nincs, mit csinált a duzzanat, az a helyzet.

Viszont a legelejét kivéve egyáltalán nem mozgattam, ez ilyen ösztönös dolog, úgy látszik. A műtét után sem mozdult el sosem, pedig nem hagytam gipszelni, az barbár dolog és megőrültem volna tőle, főleg, hogy felesleges dolognak tartom, a heveder is remekül tart, amikor pedig nincs rajtam, akkor ösztönösen nem mozgatom a karom.

2015. okt. 18. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem kiskoromban volt zöld gally törésem, és valami egy hét múlva mentünk el, és altatásban rakták vissza, de hogy mennyit szenvedtem addig, nem tudom, és arra sem emlékszem, hogy lement-e a duzzanat. Most kutatómunkát végzek a témával kapcsolatban
2015. okt. 25. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!